Gesprek met het College van Bestuur

Nadat wij afgelopen donderdag en masse op het Spui stonden om onze bezorgdheid over de reorganisaties van onze Faculteit der Geesteswetenschappen te uiten, werden wij uitgenodigd om met het College van Bestuur van de UvA te spreken. Gisteren ontvingen wij tevens een brief van Louise Gunning, voorzitter van het CvB.
Het CvB wil dus met ons praten, en voor ons is dat een gelegenheid om onze eisen op tafel te leggen. Dit is echter alleen zinvol onder een aantal voorwaarden. Deze voorwaarden hebben we gisteren in onze algemene vergadering op de Oudemanhuispoort besproken en zijn verwoord in ons antwoord op de open brief van Louise Gunning. Hieronder is zowel haar brief, als onze reactie te lezen!

Brief Louise Gunning – Voorzitter College van Bestuur

Reactie Open Brief Louise Gunning

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Updates

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.