Demonstratie op de Dies Natalis

Morgen, op 8 januari vindt de Dies Natalis, de verjaardag, van de UvA plaats. Terwijl er een feestje gevierd wordt ter ere van de stichting van de universiteit, wordt echter tegelijkertijd de Faculteit der Geesteswetenschappen (FGw) ernstig bedreigd. Humanities Rally organiseert daarom een nieuwe demonstratie. Met een symbolische rouwstoet over het Spui laat Humanities Rally zien dat er weinig reden tot feest is. Hier het Facebookevenement, komt allen!

De dialoog met het college van bestuur (CvB) gaat echter door. Volgende week, dinsdag 13 januari, vindt er een openbaar gesprek plaats waarin Humanities Rally het CvB ter verantwoording roept voor de ongehoorde bezuinigingen op de FGw.

Aanstaande maandag vergadert Humanities Rally, net als iedere week, in de Doelenzaal van de Universiteitsbibliotheek. Daar zullen de gespreksonderwerpen en de balngrijkste vragen geformuleerd worden. Alle imput is welkom, net als eenieders hulp en bijdrage binnen Humanities Rally. Kom dus allen langs en denk en help mee!

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Updates

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.