Uitkomsten werkgroepen Profiel 2016 [including English translations outcomes new Profiel 2016]

Sinds enkele dagen zijn de uikomsten van de werkgroepen die het faculteitsbestuur heeft vormgegeven voor het aandragen van ‘bouwstenen’ voor een nieuwe ‘houtskoolschets’ van Profiel 2016 beschikbaar. Hieronder vindt de documenten in kwestie met enkele belangrijke passages gehighlight. Wat opvalt is dat waar enkele adviezen (zoals het advies van Taakgrep Onderwijsintensief onderwijs) de opdracht aan hebben gegrepen om op inhoudelijke gronden verbeterpunten voor de faculteit aan te dragen, in andere adviezen de kaders van de van hogerhand opgegeven bezuinigingen en de voorstellen van de vorige versie van Profiel 2016 leidend zijn. Volgens Humanities Rally zijn de adviezen daarmee onverenigbaar. Daarom wachten wij in spanning af of het faculteitsbestuur aan de gang zal gaan met de inhoudelijke kritiek waar wij achter kunnen staan, of enkel de plannen die binnen hun eigen kaders passen ter harte zullen nemen. Volgende week verwachten wij de eerste notitie van Frank van Vree. Voorzover de inhoudelijke voorstellen niet in de plannen op worden genomen en de werkgroepen enkel gediend blijken te hebben tot het rechtvaardigen van het eerdere Profiel 2016, staan wij klaar om over te gaan tot actie!

Taakgroep-Alfabachelor
Taakgroep-Internationalisering
Taakgroep-Onderzoekintensief-onderwijs
Taakgroep-Talen-culturen-en-regiostudies
Werkgroep Inrichting masteronderwijs
Werkgroep Onderwijs en student experience
Werkgroep Onderzoek

Below you will find the English translations of some of the outcomes of the taskforces for a new Profiel 2016:

Taskforce Languages
Workgroup Master
Taskforce Alpha bachelor [EN]
Workgroup Research

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Updates

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.