Demonstratie Humanities Rally en bezetting door ‘De Nieuwe Universiteit’

Het Bungehuis is bezet door een groep activistische studenten van “De Nieuwe Universiteit” Dit uit protest tegen het beleid van de UvA, dat de kwaliteit van het onderwijs steeds verder beschadigt. Zij verzetten zich onder meer tegen de bètafusie en de FGw-slachting, en eisen meer democratie en autonomie op de universiteit.

Gezien de inhoudelijke overeenkomsten steunt Humanities Rally  deze eisen en daarmee de bezetting. Onze eigen demonstratie keerde zich tegen het nieuwe Profiel 2016 met als tweede doel solidariteit te betuigen met de bezetters.

Voor alle artikelen in de pers, zie onze perslijst.

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Acties, Updates

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.