Lid worden


Ja, ik wil lid worden van Humanities Rally Partij. Hiermee verwerf ik volwaardig lidmaatschap en krijg ik toegang tot de Algemene Ledenvergadering. Ik steun de partij met een bijdrage van tien euro per jaar. Door ondertekening van dit formulier verplicht ik me slechts voor één jaar. Er wordt dus niet automatisch geld afgeschreven. Na ondertekening wordt er zo snel mogelijk contact met mij opgenomen.

Velden met * zijn verplicht.

Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

UvA-student / UvA-docent / Geen van beiden

Studie

Geboortedatum

Telefoonnummer

Straat en huisnummer

Postcode

Plaats

Mail naar: humanitiesrallypartij@gmail.com Je krijgt dan zo snel mogelijk antwoord.

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Partij

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.