DOCENTEN, PROMOVENDI EN STUDENTEN VAN HET BUNGEHUIS

Het Bungehuis is bezet! Dit is niet door Humanities Rally gedaan, maar wij steunen de actie omdat wij geloven dat het stoppen van de desastreuze plannen van het bestuur dit soort protest vereist. Ons doel is nog altijd de kwaliteit van onderwijs en onderzoek hoog te houden, en met het bezette Bungehuis strijden we daarvoor!

We willen alle studenten daarom oproepen om langs te komen. Maandag gaat de bibliotheek weer open, dus er kan gestudeerd worden. Aan de medewerkers en promovendi die zich ongerust maken omdat ze niet bij hun kantoren kunnen komen: al jullie spullen zijn veilig en in orde. Een paar van ons zijn steeds aanwezig om jullie te ontvangen en te helpen. Stuur ons een bericht als je wilt komen, dan gaan we het regelen. Humanities Rally wil er zijn voor alle medewerkers en studenten van de FGW: onderwijs en onderzoek gaan voor, ook vanuit het bezette Bungehuis!

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.